Sediul social – cum iti influenteaza afacerea la inceput de drum

Ai o idee de afacere si vrei sa devii un antreprenor de succes. Vrei sa devii lider pe piata in cativa ani, dar inceputurile sunt intotdeauna cele mai grele, mai ales ca suntem inca in criza financiara. Daca iti doresti suficient de mult, vei descoperi toate acele cai prin care sa te faci cunoscut rapid, sa gasesti cele mai ieftine metode prin care sa obtii rezultate si sa cuceresti cat mai mult din piata in care vrei sa te extinzi.

Gazduire pentru sediu social poti sa ai in propria locuinta, insa pentru acest lucru ai nevoie de aprobarile vecinilor de sus, de jos, din stanga si din dreapta si in acelasi timp aprobare de la Asociatia de locatari. Daca unul dintre acestia nu este de acord, va fi nevoie sa cauti gazduire intr-un sediu pe care sa il inchiriezi, ceea ce inseamna bineinteles, cheltuieli in plus. E mai mult mai usor sa gasiti gazduire printr-o firma de avocatura, prin care costurile vor fi reduse mult mai mult. Aceasta este metoda prin care sa economisesti si in acelasi timp sa reusesti sa iti cresti firma pas cu pas.

Posibilitatea de a obtine gazduire pentru firma ta de la un cabinet de avocatura este valabila timp de un an, dupa care va fi nevoie sa reusesti sa gasesti un alt sediu social, pe care se presupune ca il vei putea obtine cu mai multa usurinta dupa un an de activitate.

O parte din actele de care vei avea nevoie sunt extrasul de carte funciara, contractul de vanzare-cumparare, constractul de schimb sau de inchiriere, procesul verbal de receptie a constructiei si alte cateva care iti vor fi enumerate si explicate de catre avocat. Mai mult decat atat, acesta te va putea ajuta sa obtii toate aceste acte in cel mai scurt timp, astfel incat sa-ti poti incepe activitatea, sa-ti construiesti relatii de succes cu parteneri de afaceri si din ce in ce mai multi clienti.

Fie ca vorbim de obtinerea unui sediu social in Bucuresti, fie ca este vorba de un alt oras, nu va fi foarte dificil sa gasesti gazduire pentru ca sunt destul de multe firme de avocatura care ofera aceste servicii. Ce ai de facut este sa cauti pe internet o oferta de sediu social la avocat care sa se potriveasca cu nevoile tale si care eventual sa iti poata oferi si alte beneficii sau servicii care sa iti fie utile in momentul in care ai ajuns la punctul de plecare al firmei.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Oferte cazare Last Minute in Eforie Sud
Articolul următor
In fe fel pasesti in rochii lungi casual
pni.ro
Meniu