Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nu am intalnit multe persoane care sa ii fi ramas un gust amar din vacanta la munte in Moeciu. Spun asta pentru ca eu unu m-am simtit de minune si m-am bucurat din plin de tot ce mi s-a oferit poate ca pe tava.

Este un cadru minunat de a petrece un sejur in Moeciu atat in gasca dar si impreuna cu cei dragi, in familie. In familie, am resimtit entuziasmul si surprizele de nedesris ale acestor taramuri fermecatoare ce isi deschid portile oricarui impatimit de natura, oricarui aventurier cu spirtul mereu tanar. Pot spune cu mana pe inima ca Moeciu este  pentru toti turistii indiferent de varsta si de nationalitate – strainii sunt innebuniti de cadrul natural deosebit si intr-adevar este o zona unde poti face de toate. De la drumetii, trasee montane, acces facil iarna la partiile de schi din zona sau din celelate statiuni apropiate, vizitarea obiectivelor turistice cum  ar fi castelul Bran dar si petrecerea timpului in minunata companie a bastinasilor care se vor asigura ca beneficiati de cele mai bune si respectabile servicii.

Am ramas uimit de Moeciu si prin dezvoltarea rapida dar in acelasi timp si conservarea traditiilor si culturii romanesti din zona. Am ramas imprestionat de cadrul pitoresc de care nu cred ca o sa ma satur vreodata – si sunt sigur ca ma voi intoarce in Moeciu de cate ori am ocazia. In plus, Moeciu a devenit un model de referinta al turismului rural din tara, regasind o vasta si convenabila gama de oferte de cazare Moeciu. Se regasesc la tot pasul unitati turistice menite sa incurajeze si sa promoveze bogatiile naturale de care se mandreste fiecare bastinas al Moeciului.

Este de apreciat de altfel simplitatea si ospitalitatea oamenilor de aici care isi deschid portile oricarui doritor si iubitor de natura, regasind aici in Moeciu marele avantaj al ofertelor de cazare la particulari. Recomand si garantez un sejur pe cinste in Moeciu indiferent de companie. Pentru ca Moeciu ofera un cadru de invidiat, frumuseti care te imbie si te indeamna la aventura si odihna.

About The Author

Related Posts