Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ce este Sentinel LDK?

Sentinel LDK (Sentinel License Development Kit) reprezinta cea mai recenta versiune a solutiei de licentiere si protectie pentru software oferite de SafeNet. Sistemul Sentinel previne utilizarea neautorizata a software-ului si protejeaza proprietatea intelectuala si drepturile de autor asupra software. Sentinel LDK ofera modele multiple de licenta si flexibilitate in crearea si gestiunea acestora. Solutia asigura dezvoltatorii de software ca sunt platiti pentru fiecare licenta vanduta si implicit vor obtine venituri mai mari. Sentinel LDK include functiile lui Sentinel HASP si noua componenta Sentinel EMS.

Ce este Sentinel EMS?

Sentinel EMS este o solutie bazata pe web care ofera producatorilor de software o unealta centralizata pentru toate functiile de gestiune a drepturilor si licentelor software. Sentinel EMS ofera o interfata simpla pentru sistemele “back office” si o varietate de functii avansate de colectare a datelor si raportare. Aceste caracteristici permit imbunatatirea operatiunilor de business si maximizarea profitabilitatii.

Printre imbunatatirile oferite in Sentinel LDK amintim:

  • Flexibilitate in crearea si gestiunea licentelor
  • Raportare detaliata privind utilizarea licentelor
  • Licentierea bazata pe certificat digital
  • Licente pentru Linux protejate cu chei Sentinel SL
  • Criptarea si decriptarea datelor pentru aplicatiile protejate
  • Capacitatea de a arde simultan multiple chei dongle Sentinel HL.

Aflati mai multe detalii despre Sentinel LDK si beneficiile oferite de aceasta noua versiune la http://www.intech.ro/hasp/index.php?page=sentinel-ldk

About The Author

Related Posts