Service Calculatoare

Utilitatea unui calculator este cunoscuta de toti. Calculatorul a devenit un obiect necesar atat pentru desfasurarea activitatilor zilnice la birou cat si acasa. Il folosim zi de zi, si de cele mai multe ori ne gandim la el ca la o masinarie facuta sa ne faca munca mai usoara.

De foarte putine ori ne gandim insa ca acesta poate avea probleme care ii pot ingreuna functionarea si prin urmare ne pot pune in dificultate si pe noi.

Ca orice aparat, calculatoarele se defecteaza si au nevoie de service. Cum acest lucru se intampla in cele mai nepotrivite momente, service-ul nostru iti pune la dispozitie o gama de servicii menite sa iti fie de ajutor.

Un tehnician IT specializat in service de calculatoare si servicii IT de suport tehnic si helpdesk se va deplasa la domiciliul sau sediul dumneavoastra din Bucuresti si Ilfov pentru solutionarea problemei, daca ne contactati, atat telefonic cat si prin e-mail.

Avem o infrastructura IT de retea unica din punct de vedere tehnic si operational. Externalizarea serviciilor IT de suport tehnic si helpdesk se pot realiza atat individual, cat si in baza unui contract de IT outsourcing.

Printre serviciile incluse se numara furnizarea de echipamente IT, administrarea retelei de calculatoare si consultanta IT. Contractul de service IT propus reflecta cu exactitate specificul activitatii din firma si, in plus, sunt asigurate serviciile de devirusare si service calculatoare.

In baza unui abonament de externalizare IT, asiguram managementul calculatoarelor si echipamentelor IT, suitei de aplicatii business si utilizatorilor. Acordarea serviciilor IT se realizeaza in baza acordului SLA stabilit impreuna cu dumneavoastra.

Printre avantajele contractului de mentenanta se numara disponibilitatea permanenta a unui specialist IT, costurile scazute fata de tariful orar standard si functionarea retelei de calculatoare in conditii optime de performanta.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Fenomenul SOCIAL MEDIA (FACEBOOK / TWITTER )
Articolul următor
Tuning show cu accesorii auto tunate
pni.ro
Meniu