Servicii vidanjare care sa nu necesite supraveghere

Clientii unei firme ce ofera servicii vidanjare, nu se preocupa de prestatia efectiva a echipei ce intervine, ci prefera sa plateasca si sa nu vada nimic. Este de la sine inteles ca pe nimeni nu intereseaza detalii cu privire la acest serviciu, atata timp cat putem fi siguri ca munca indeplinita a rezolvat problemele pentru care au fost solicitati. Este insa posibil sa ne bucuram de acest confort de a ne permite sa nu ne interesam de ce fac propriu-zis oamenii acestia ?
Din pacate, suntem obisnuiti cu un stil de a face afaceri pagubos si de neacceptat, si anume, cei care nu sunt supravegheati nu fac ce trebuie, sau lucreaza de mantuiala, sau isi indeplinesc numai o parte din obligatiile pe care le accepta odata ce sunt platiti. Oricare dintre noi a trecut printr-o astfel de experienta amara, cand dupa plecarea zugravilor, ca sa dam numai un exemplu, sa descoperim ca au facut rabat la calitate doar ca sa plece mai repede, in timp ce banii s-au incasat, desigur, in intregime. Se poate face ceva in privinta asta asa incat sa ne vedem linistiti de treburile noastre, convinsi ca cei pe care-i angajam isi vor indeplini constiinciosi munca ?
Raspunsul este da, si nu numai pentru acest domeniu, ci pentru orice prestatie, in orice domeniu. Conditia este sa angajezi de la bun inceput o echipa de oameni seriosi, pe care nu este nevoie sa-i supraveghezi pentru ca ai incredere in intentiile lor de a munci asa cum trebuie pentru plata pe care au convenit-o la inceput. O actiune de marketing este foarte necesara, iar in urma acesteia stabiliti ce echipa merita sa fie angajata pentru vidanjare punand accent pe calitatea oamenilor, avand in vedere ca nu este vorba de o interventie singulara, ci de servicii care se vor repeta cu o anumita ritmicitate, si nu ii place nimanui sa lucreze de fiecare data cu altcineva, urmandu-se iarasi si iarasi aceiasi pasi nesiguri in capatarea increderii reciproce.
autoechipat.ro
Articolul precedent
Avem nevoie de usi de garaj ?
Articolul următor
Botez cu Zane si Ursitoare
pni.ro
Meniu