Sfaturi de purtare cercei

Cerceii sunt acele bijuterii, care evidentieaza inainte de toate, trasaturile fetei. Tocmai din acest motiv, este esential sa alegeti conform tinutei si trasaturilor de fata. Din urmatoarele randuri puteti sa aflati cum sa purtati in mod corect cerceii.

Pentru fata rotunda, trebuie sa alegeti cercei mai lungi, care alungesc forma fetei. Cerceii alungiti sau in forme ovale se potrivesc mai ales pentru fata in forma de inima. Daca aveti fata ovala, alegeti cercei de dimensiuni medii sau mici. Femeile care au fata ovala, sunt cele mai norocoase, fiindca pot sa poarte orice tip de cercei. Puteti sa purtati cerceii si cu alte bijuterii, dar trebuie sa tineti cont de:

  • momentul zilei
  • eveniment
  • tinuta
  • coafura
  • machiaj

Cerceii fini si eleganti se potrivesc pentru tinutele elegante si formale, insa cele din materiale neconventionale, se potrivesc mai mult pentru o tinuta casual. Sunt deja disponibile mai multe modele cercei dama dintre care puteti sa alegeti una pentru toate ocaziile.

Cercei stralucitori, pentru sarbatori

Daca doriti sa fiti in centrul atentiei si sa fiti admirata, aveti nevoie pe langa tinuta eleganta si de cercei care stralucesc. Aveti o rochie care in partea de sus este mai simpla? Atunci evidentiati partea de sus a tinutei, cu o pereche de cercei rafinati. Chiar daca nu aveti sume mari la dispozitie, puteti sa cumparati cercei datorita carora sa primiti multe complimente. Investiti in cercei inox, care sunt accesibile ca pret si datorita nuantei neutre, pot fi asortate cu usurinta. Straluciti si fiti eleganta, cu o pereche de cercei la moda.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Bijuterii aur, din nou la moda
Articolul următor
Bijuterii potrivite la locul de munca
pni.ro
Meniu