Cum sa alegi lenjeria mirese

Sfaturi pentru noaptea nuntii: cum sa alegi lenjeria mirese perfecta

Acum ca vine primavara, vine si vremea nuntilor, asa ca pentru toatele viitoarele mirese, am scris acest articol cu scopul de le face alegerea de lenjerie sexy mult mai usoara, cand ziua nuntii se apropie.

1) Ziua nuntii este poate cea mai speciala din viata ta, insa este totusi o zi destinata zie, de aceea, lenjeria pe care o porti trebuie sa reflecte putin din cine esti tu cu adevarat. Vei sta in picioare o zi intreaga aproape, la biserica , la poze pe ringul de dans, deci este extrem de important sa te simti confortabil in lenjeria pe care o alegi. Un corset poate nu este cea mai buna alegere, daca nu vine rochia cu unul. Vei vrea sa poti respira cu usurinta si sa nu faci experimente in aceasta zi.

2) Incearca lenjeria cu rochia inainte de ziua cea mare. Este de-a dreptul tragic cand o lenjerie mirese aleasa nu se potriveste pe sub rochie si te trezesti  in ultima zi ca trebuie sa gasesti altceva care sa mearga mai bine. Nu doar din punctul de vedere al banilor risipiti dar si din cauza stresului. Cel mai bine ar fi sa ai deja lenjeria pe tine cand mergi sa probezi rochia pe care ti-ai ales-o. Daca totusi cumperi prima data rochia, asculta cu atentie sfaturile designerului care ti-a facut rochia in legatura cu ce merge si ce nu pe sub aceasta. Urmareste cu atentie structura rochiei: materialul, croiala, decolteul, daca are cupe incluse sau nu. Toate aceste detalii ar trebui sa va dea o idee despre cum ar trebui sa arate lenjeria pe care o veti purta in ziua nuntii.

3) Planuieste-ti alegerea lenjeriei din timp si acorda-i atentie. Nu este recomandat sa lasi lenjeria pe ultima suta de metri, cand deja stresul este mare si simti ca iti explodeaza capul de la cate ai de facut. Daca iti cumperi lenjeria din timp scapi si de stres si de drama nepotrivirii in dimineata evenimentului.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Haine Berska in magazine sau online
Articolul următor
Moduri ciudate de hidratare a pielii
pni.ro
Meniu