Sony Ericsson lanseaza doua noi telefoane prin intermediul Facebook

<H2>Sony Ericsson lanseaza doua noi telefoane prin intermediul Facebook</H2>

Sony Ericsson a anuntat recent doua noi modele de telefoane mobile. Nimic spectaculos in asta, dar ceea ce a fost intr-adevar spectaculos a fost modalitatea de lansare: cele doua telefoane mobile au fost lansate prin intermediul contului oficial de facebook al companiei, cont urmarit de 4.8 milioane de fani.

Unul dintre modelele recent lansate este Sony Ericsson Mix Walkman, un telefon care ofera utilizatorilor o experienta inedita in ceea ce priveste ascultarea de muzica pe telefonul mobil, iar celalalt model Sony Ericsson Txt Pro vine prevazut cu o tastatura QWERTY slide-out impreuna cu mai multe conturi de social networking combinate sub aceeasi aplicatie. Ambele modele de telefoane se inscriu pe segmentul de telefoane ieftine si dispun de o interfata-utilizator full touchscreen similara cu interfata care poate fi intalnita pe gama Xperia. De asemenea ambele telefoane beneficiaza de o gama larga de functii si aplicatii preinstalate, printre acestea numarandu-se camera foto cu capacitate de captura video si conectivitate Wi-Fi pentru chat si acces la internet.

Quentin Cordier, Marketing Manager in cadrul Sony Ericsson a declarat: “Cand am gandit lansarea acestor telefoane mobile am vrut cu tot dinadinsul sa ne adresam numerosilor fani pe care ii avem pe facebook, unul dintre scopurile noastre fiind sa aducem fanii mai aproape de produsele si de brandul nostru. Suntem multumiti pentru faptul ca utilizatorii au fost incantati de functionalitatile pe care cele doua telefoane le ofera in special in ceea ce priveste muzica si social media si consideram ca prin lansarea acestor modele de telefoane mobile ieftine facem inca un pas spre consolidarea portofoliului nostru”.

Sony Ericsson Mix Walkman ofera utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzica pe telefonul mobil intr-o modalitate noua si neexperimentata pana in prezent. Faptul ca telefonul este prevazut cu functia “Zappin” face cautarea melodiilor preferate mult mai usoara. Prin apasarea butonului Zappin utilizatorul va putea asculta un mic fragment dintr-o melodie, iar in acest fel isi va putea da seama daca este o melodie preferata si o va putea adauga sau nu in playlist. De asemenea telefonul este prevazut si cu o functie de karaoke prin care vocea de pe fiecare melodie este data la volum minim, in felul acesta ramanand numai melodia si oferind utilizatorului posibilitatea de a canta pe melodie. Aspectul telefonului poate fi personalizat aplicand una dintre carcasele interschimbabile care sunt oferite la pachet de catre producator.

Sony Ericsson Txt Pro este o combinatie intre un touchscreen de 3 inch, o camera de 3.2 Mpx si o tastatura QWERTY slide-out. Aplicatia “Friends” permite utilizatorului sa-si adauge un numar de 5 prieteni pentru care va putea vizualiza in timp real updateurile de pe Facebook sau Twitter.

Cele doua modele de telefoane mobile Sony Ericsson Mix Walkman si Sony Ericsson Txt Pro sunt disponibile in magazinele din toata lumea de la inceputul lui 2012.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Casa de comenzi, supermarket online
Articolul următor
Invitatii si marturii nunta
pni.ro
Meniu