Spatiile comerciale de vanzare vor avea cel mai bun pret in 2014

Dupa ani buni de scadere, piata imobiliara de spatii comerciale de vanzare va continua sa scada si in 2014 in Bucuresti, in special in prima parte a anului, ceea ce da ocazia investitorilor sa cumpere spatii comerciale la cele mai bune preturi. Vom vedea in acest articol si motivele pentru care vanzarile de spatii comerciale vor creste in anul 2014.

Agentia imobiliara Regatta spune ca spatiile comerciale se vand in Bucuresti cu cele mai mici sume de dupa criza, inceputul anului 2014 fiind ideal pentru cei interesati sa cumpere un spatiu pentru activitatea comerciala a firmei sale, intr-o zona buna, cu vad, pe care l-ar fi cumparat la un pret mult mai mare in urma cu 5 ani. Una dintre cele mai mari oferte de spatii comerciale de vanzare din Bucuresti se poate gasii pe noul site al agentiei imobiliare Regatta, aceste oferte fiind continuu actualizate si inoite, preturile fiind de asemenea cele practicate in aceasta perioada.

Se remarca de asemenea o crestere a cererii de spatii comerciale care se vand cu tot cu contract de inchiriere, cumparatorul spatiului avand asigrate venituri pentru urmatorii ani din chiria platita de firma ce isi desfasoara activitatea comerciala in spatiul cumparat. Pentru anul 2014, departamentele comerciale ale agentiilor imobiliare din Bucuresti estimeaza cresteri semnificative pentru piata de vanzare spatii comerciale, alaturi de argumentele enumerate mai sus putand vorbi si despre ieftinirea creditelor, provocata de scaderea ratei dobanzii pentru creditele imobiliare anuntata de BNR pentru anul 2014, care isi va face efect spre sfarsitul anului acesta.

In final, putem spune ca anul 2014 se anunta un an mai bun decat anul trecut, care a fost de asemenea cel mai bun an de dupa criza, piata de spatii comerciale de vanzare din Bucuresti avand toate datele sa creasca pe fondul pretului mic de vanzare actual, precum si datorita scaderii ratei dobanzii de catre BNR pentru creditele imobiliare, care implica si spatii comerciale.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cheltuielile unui autoturism
Articolul următor
Efectul antioxidant al mineralului Zeolit
pni.ro
Meniu