Sportul este necesar

Vrei sa fii mai sanatos? Misca-te! Renunta la sportul butonarii telecomenzii sau la sportul dubluclick-ului si adopta un nou stil de viata bazat pe un sport adevarat.
Miscarea este esentiala pentru un corp si o minte sanatoasa. Cu totii stim proverbul Mens sana in corporae sano! insa multora ne este greu sa il punem in aplicare. Lenea sau optarea pentru stagnare sunt dusmanii unei vieti sanatoase din toate punctele de vedere.

De cativa ani s-au deschis diverse centre cu personal specializat si acreditat care ne pot ajuta, sfatui si indruma asupra stilului nostru de viata. Mersul la sala nu numai ca ne revitalizeaza corpul, ne patrunde si la nivel interior. Pana si creierul simte nevoia de miscare si de interactiune.

Pentru toate acestea putem apela la aerobic. Astfel putem sa dam jos si kilogramele in plus si sa ne facem si prieteni noi. Programele de aerobic din centrele sportive se pot face la comun cu mai multe persoane. Ba chiar va puteti sa mergeti cu toate prietenele sau prietenii dumneavoastra.

Deasemenea exista si programe online in care diversi instructori ne arata anumite exercitii suplimentare.
O alta alternative este  programul fitness. La acest program invatam cum sa ne revitalizam dupa o zi grea la serviciu sau cum sa ne lucram muschii care ne interseaza.

Orice program am adopta este bine sa fim constienti ca este neaparat sa facem sport si sa ne miscam cat mai mult. Stilul nostru de viata s-ar imbunatatii in procente foarte mari daca zilnic am face macar putina miscare. O alergare sau cateva exercitii nu pot fi atat de obositoare si treptat putem sa introducem programe mai ample de sport in activitatea noastra.
Nu uitati sa aveti grija de dumneavoastra. O sanatate se construieste si pe un sistem fizic foarte bun. Trebuie sa ne traim viata cu o constiinta de sine. Ignorarea acestui aspect al sportului va avea efecte nocive in viitor.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Florile-decorul ideal
Articolul următor
Hainele – prima eticheta
pni.ro
Meniu