Statiunea 2 Mai din ce in ce mai apreciata de turisti

Dintr-o simpla comuna, nu foarte cunoscuta, localitatea 2 Mai s-a transformat intr-o micuta statiune estivala care gazduieste sute de turisti in fiecare sezon cald al anului. Aceasta este preferata in special de cuplurile mature si de cei care doresc sa petreaca cateva zile lipsite de agitatie intr-un cadru natural deosebit.

Statiunea 2 Mai nu dispune de plaja amenajata, insa aceasta este extrem de placuta, acoperita cu nisip fin auriu si foarte linistita. Apa marii este foarte curata si lipsita de pietre sau alge in abundenta. Turistii o considera o adevarata oaza de liniste si relaxare, datorita lipsei turistilor zgomotosi sau a teraselor cu muzica deranjanta.

Pentru cei care aleg sa-si petreaca sejurul de vara in statiune, posibilitatile de cazare sunt diversificate. Puteti gasi cazare la 2 Mai in pensiuni/vile de una sau doua margarete sau locatii mai selecte de 3 sau 4 margarete. In functie de facilitatile oferite si de clasificarea unitatilor de cazare dar si de perioada in care alegeti sa va petreceti vacanta, tarifele pot incepe si de la 40 lei/noapte/camera dubla. De multe ori proprietarii unitatilor de cazare din statiune vin cu oferte de genul 6 nopti platite plus 1 gratis sau la rezervarile facute din timp se face o reducere consistenta in functie de durata sejurului.

Foarte aproape de 2 Mai se afla si statiunea Vama Veche, cele doua adresandu-se cam aceluias tip de turisti. Multi prefera sa se cazeze in 2 Mai pentru a se putea odihnii linistiti iar odata cu sosirea serii se duc sa petreaca la terasele si barurile din Vama, unde toata lumea se distreaza fara inhibitii, Vama Veche fiind cunoscuta ca cea mai libertina/permisiva statiune estivala din Romania!

Daca cautati liniste, preturi mici si o locatie unde sa va puteti relaxa, statiunea 2 Mai pare a fi alegerea ideala privind locatiile estivale .

autoechipat.ro
Articolul precedent
Drepturile tale online
Articolul următor
Despre chingi de ancorare marfa
pni.ro
Meniu