Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Turistii care isi vor petrece vara 2014 in statiunea estivala Costinesti se vor putea bucura de o noua imagine a acesteia, de terase si restaurante reamenajate, de unitati turistice modernizate, de locatii de noapte mult mai cool si multe alte surprize. Se pare ca autoritatile din statiune au urmat modelul celor din sudul litoralului si vor ca toate unitatile de cazare Costinesti aflate in paragina, buticurile prost amplasate si terasele/restaurantele care nu corespund standardelor  sa fie renovate sau in cel mai rau cazu demolate pentru a nu strica imaginea statiunii.

In vara ce urmeaza se vor mai deschide si cateva unitati de cazare noi care vor oferii oaspetilor lor servicii de calitate si confort maxim la preturi foarte bune. Ofertele vor incepe sa apara pe site-urile de promovare turistica inca din luna aprilie in special pentru data de 01 mai cand, deja ca o traditie, o mare parte din romanii vin pe litoral pentru a sarbatorii sosirea verii. Dupa cum au fost obisnuiti , turistii care prefera statiunea Costinesti se vor putea bucura de preturi foarte foarte mici si  pe data de 01 mai dar si incepand cu luna iunie 2014.

In Costinesti veti gasii unitati de cazare de 2, 3, 4 sau 5 stele. In functie de bugetul fiecaruia si de pretentiile privind conditiile si nivelul confortului preturile variaza. Exista locatii pentru toate gusturile si buzunarele. De la 30 lei/loc in cam dubla/noapte pana la 150 lei/noapte.  Pentru ca este preferata in special de tineri, statiunea dispune de mult mai multe locatii de cazare ce asigura un confort mediu si preturi rezonabile caci, se stie bine tinerii nu sunt dispusi sa plateasca sume foarte mari pentru cazare ci prefera sa cheltuie mai mult pe distractie.

Plaja va fi si ea reamenajata si autoritatile promit ca va fi pe placul tuturor turistilor iar pe langa toate aceste schimbari benefice acestia vor fi surprinsi si cu o multime de alte surprize pe durata intregului sezon estival!

About The Author

Related Posts