Statiunea Neptun va fi in 2014 atractia principala din sudul litoralului!

Se pare ca autoritatile din Mangalia s-au pus pe treaba si vor ca vara ce urmeaza turistii sa fie impresionati de progresul statiunilor din sudul litoralului. Cel mai mult se axeaza pe statiunea Neptun care, dupa spusele lor are mult potential.  Acestia vor sa investeasca destul de mult in centrele de distractie din statiune dar si in unitatile de cazare Neptun. Daca unele locatii au fost renovate inca de anul trecut , unele se afla intr-o stare destul de proasta si nu fac altceva decat sa strice imaginea statiunii.

Inainte de revolutie si chiar si dupa timp de cativa ani, statiunea Neptun era una dintre cele mai appreciate statiuni estivale de pe litoralul romanesc iar aici isi petreceau vacantele, concediile doar oamenii cu putere financiara fiind una dintre cele mai luxoase locatii depasind cu mult actuala statiune Mamaia care se pare ca i-a luat locul. Cei mai importanti oameni ai statului roman veneau aici sa-si petreaca verile iar statiunea arata impecabil. Atat spatiile verzi, plaja , restaurantele si terasele cat si absoult toate unitatile de cazare existente.

Nici in zilele noastre statiunea Neptun nu poate fi considerate o locatie ieftina, la preturi depasind clar statiunile Costinesti, Eforie Nord si Sud, Vama Veche, 2 Mai si restul locatiilor din sudul litoralului. Singura statiune mai scumpa ca Neptun este bineinteles Mamaia care, intradevar in ultimii ani a evoluat foarte frumos si ne-a facut cunoscuti peste hotare, tot mai multi strainii ajungand in Romania pe timpul verii doar pentru a se distra nebuneste in Mamaia.

Revenind la subiectul principal, se pare deci, ca statiunea Neptun va fi urmatoarea mare atractie a litoralului romanesc. Vor fi reamenajate toate unitatile turistice care arata neingrijit, toate restaurantele si terasele ( multe probabil vor fi inchise) si se va acorda mai multa atentie spatiilor verzi si portiunilor de plaja neamenajate de care in timpul verii nu se ocupa nimeni!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Profita de vremea calda si hai un weekend in statiunea 2 Mai!
Articolul următor
Cum sa cumperi cizme si pantofi dama pe internet
pni.ro
Meniu