Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Statiunea Moeciu a devenit un loc cautat de vacanta, in ultimele decenii. Comuna cu acelasi nume se afla in culoarul depresionar Bran- Campulung Muscel, in apropiere de Bran si Brasov.

Vara, oriunde privesti in jur, vezi numai natura verde, dealuri, paduri si poieni inverzite. Este o statiune preferata de turisti deaorece peisajul este atractiv in orice anotimp si poti gasi multe locuri unde sa te cazezi, indiferent de gusturi si buget aici toti gasesc un loc care sa ti se potriveasca. Pentru cei mai pretentiosi hotelurile sunt o alternativa, desi sunt intr-un numar mic. Dotarile acestora sunt pe masura, dispun de jacuzzi, piscina si alte facilitati. Cazare la pensiuni si vile este o varianta si pentru cei care doresc vacante luxoase, dar pentru cei cu venituri medii. Pensiunile  au intre 2 si 5 margarete, iar serviciile si facilitatile difera in functie de gradul de confort. Majoritatea dispun de peisaje uimitoare si curti cu gradini largi.

Iubitorii de natura pot alege vara campingurile organizate, la casute  bungalow, acest tip este o buna varianta pentru cazare ieftina Moeciu . In apropiere se afla si Castelul Bran, renumit pentru legenda Contelui Dracula si pentru ca servit ca resedinta Reginei Maria.

About The Author

Related Posts