Strategii pentru jocuri remi

Popularitatea jocurilor de remi este cunoscuta la nivel mondial. Fie ca este vorba de canasta, remi etalat, remi gin sau orice alt tip de joc de remi, copii, adulti si batrani se strang ocazional, chiar si zilnic pentru a juca remi, pentru a se distra si pentru a povesti ce s-a intamplat in viata lor in ultima vreme.

Ocazional sunt organizate turnee de remi foarte importante la nivel mondial, turnee la care sumele castigate pot atinge cote impresionante. Majoritatea oamenilor cred ca jocurile de remi se bazeaza in primul rand pe noroc, insa nu este deloc asa. Cei mai buni jucatori de remi au mereu o strategie bine pusa la punct, iar acest lucru este dovedit si de replica „De ce la mesele finale ale turneului vedem mereu aceleasi fete?”.

Multi oameni se gandesc la faptul ca aceste strategii de remi sunt pregatite cu mult timp inainte sa inceapa un turneu de remi, insa se inseala. Jucatorii profesionisti se bazeaza in primul rand pe inducerea in eroare a adversarilor si poate veti fi surprinsi, dar acestia sunt capabili sa se adapteze in orice situatie. Scopul principal al unui joc de remi este reprezentat de dominarea din punct de vedere psihic a adversarului ce decarteaza carti inaintea jucatorului respectiv. Daca jucatorul a reusit acest lucru, acesta va primi cartile de care avea nevoie. Deasemenea, jucatorul trebuie sa acorde o mare atentie si jucatorului caruia ii decarteaza carti, deoarece acesta poate aplica aceeasi strategie, iar in cazul in care jucatorul respectiv uita ce carti a luat de jos adversarul sau, atunci poate pierde sansa de a inchide partida.

In cadrul turneelor de remi online, nu se poate pune problema dominarii psihice a adversarilor, deoarece intre concurenti nu exista contact vizual, iar astfel presiunea in timpul jocului este mult mai mica. Un avantaj al partidelor de remi online este dat de faptul ca puteti juca din fata calculatorului, in propria locuinta.

Fie ca este vorba de o partida sau turneu de remi pe bani sau doar pentru distractie, jocurile de remi au ramas la fel de populare, ba chiar mai mult, acestea nu se vor „demoda” niciodata.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Sarbatorile vin!
Articolul următor
Aparatul cu aerosoli – o metoda eficienta pentru tratarea la dominciliu
pni.ro
Meniu