Sunt femeie, iar imaginea mea conteaza in orice imprejurare!

Suntem pe deplin nemultumite atunci cand imaginea noastra de femeie nu e asa cum ne dorim. Pentru asta trebuie sa fim atente in orice sezon la ceea ce ne formeaza aspectul fizic si ceea ce il numesc eu imaginea mea.

Totul pleaca de la cum arat, asa ca trebuie sa ma ingrijesc de fiecare data, odata cu venirea fiecarui anotimp. Spre exemplu, acum pasim intr-o parte a anului ceva mai rece, fiind urmata peste putin timp de cel mai periculos anotimp iarna. Acum e partea cea mai grea cand vine vorba de ingrijire.

Trebuie sa avem grija la frig pentru ca el ataca totul: pielea de pe maini, tenul fetei, par, unghii etc. Toate aceste mentionate contribuie la imaginea frumoasa a unei femei. In sezonul rece, unghiilor trebuie sa le acordam o mai mare atentie, si de aceea trebuie sa folosim diverse cosmetice potrivite cum ar fi intaritorul, lacul de unghii si oja care le da un aspect ingrijit unghiilor.

Mainile au nevoie de creme speciale pentru a nu ramane uscate si a nu se crapa, fata are nevoie de masti, iar parul la fel. Este importanta pentru sanatatea pielii si a parului o nutritie adecvata sezonului rece in care trebuiesc incluse multe proteine, fructe, vitamine si lichide. Ar fi ideal ca iarna sa purtam manusi pentru a ne proteja mainile.

La imaginea unei femei contribuie si tinutele care trebuie alese cu grija in functie de femeie. Aici vom avea grija la silueta, inaltime, stilul vestimentar si tendintele actuale in moda. Un exemplu bun ar fi de amintit la femeile minione care ar trebui sa poarte bluze cu decolteu in V, incaltaminte inalta si tinute care sa mascheze acest lucru. Ca si tinute, purtati dupa cum sunteti de indraznete si ce haine va scot in evidenta atuurile.

Sunt multe de amintit in ceea ce tine de imaginea ideala a unei femei, insa speram ca site-ul imagineamea.info sa va fie de ajutor cu sfaturi utile si interesante.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cum sa gasiti usor accesorii auto
Articolul următor
Cresterea vizibilitatii a masinilor pe autostrada
pni.ro
Meniu