Tehnica Terapiei Raindrop

Dr Gary Young a inceput sa studieze cu multi ani in urma uleiurile esentiale. Aceste uleiuri esentiale au fost folosite in antichitate pentru a ridica spiritul si pentru a creste energiile corpului. Biblia are multe exemple de uleiuri folosite pentru a unge si curata organismul. Ritualul uleiurilor care se aplica a fost practicat cu cele mai curate intentii, in speranta de a aduce bucurie si o mare usurare pentru cei care le-au folosit.

Gary a studiat efectele terapeutice benefice ale acestor uleiuri esentiale, privind malformatii ale coloanei vertebrale si a altor dificultati ale corpului. Amintindu-si ce Wallace l-a invatat, el a fost inspirat de a utiliza o tehnica de periaj similar cu ceea ce este folosita de Lakota, atunci cand se aplica uleiurilor. Rezultatul este faimoasa Tehnica Raindrop, care are mii de beneficii.

Tehnica Raindrop este adesea folosita cu Vita-Flex, care inseamna „vitalitate prin reflexie”. Este o forma speciala de masaj. Aceste doua tehnici sunt foarte diferite de reflexoterapie si masaj traditional. Ei nu folosesc presiuni mari, impingerea, sau orice forma de manipulare a coloanei. Uleiurile esentiale de actiune blanda sunt cele care duc la rezultate remarcabile.

Tehnica Raindrop combina aromoterapia, Vita Flex, si mai mult pentru a crea o vindecare si de masaj de curatare. Acest tratament este de a aduce echilibrul total, un sentiment de armonie si de welness al corpului, inclusiv mental, fizic, emotional si prin tehnicile utilizate. Premisa din spatele acestei terapii de masaj este utilizarea de uleiuri specifice antimicrobiene esentiale aplicate intr-o anumita ordine, cu tehnici diferite, care reduce inflamatiile corpului si a distruge orice prezenta virala. Teoria originala din spatele acestui lucru este de a vindeca problema

Terapia Raindrop combina aromoterapia, Vita Flex, si mai mult pentru a crea o vindecare si de masaj de curatare. Acest tratament este de a aduce echilibrul total, un sentiment de armonie si de wellness al corpului, inclusiv mental, fizic, emotional si prin tehnicile utilizate. Premisa din spatele acestei terapii de masaj este utilizarea de uleiuri specifice antimicrobiene esentiale aplicate intr-o anumita ordine, cu tehnici diferite, care reduce inflamatiile corpului si a distruge orice prezenta virala. Teoria originala din spatele acestui lucru este de a vindeca problema coloanei vertebrale; cu toate acestea, modificarile pot fi incorporate in terapie pentru a trata alte conditii. Terapia Raindrop se axeaza pe aplicarea unui numar de uleiuri esentiale specifice pentru diferite parti ale corpului printr-o combinatie de tehnici.

Uleiurile principale utilizate in terapia Raindrop sunt: Sapte Uleiuri Single (sticle de cate 5 ml): cimbru, busuioc, menta, oregano, Wintergreen, Cypress si maghiran. Doua amestecuri de ulei (sticle de 5 ml): valorice & Aroma Seiz. De asemenea, contine ulei de masaj si ulei vegetal Complex. Picaturile de ploaie de uleiuri sunt cazute pe spate de la o inaltime de circa sase centimetri, astfel numele „Raindrop”. Uleiurile sunt apoi frecate usor cu degetele intr-o tehnica penaj pana cand sunt absorbite, revarsand pe corp proprietatile lor pozitive.

Declaratia de la Agentia uleiurilor esentiale se rezuma la: „Raindrop este o tehnica puternica, non-invaziva, instrument pentru asistenta acordata organismului in corectarea defectelor de curbura a coloanei vertebrale de-a lungul anilor, care a fost practicata. Au fost rezolvate numeroase cazuri de scolioza si cifoza si a eliminat nevoia unor interventii chirurgicale la spate pentru mii de oameni, Tehnica Raindrop originea in anii 1980, de la cercetarea lui D. Gary Young de lucru cu un barbat pe nume Wallace. Se integreaza Vitaflex si masaj, utilizarea puterea de uleiuri esentiale in a aduce corpul intr-o aliniere structurala si electrica.

Insa un lucru foarte important pe care ar trebui sa-l cunoasteti este ca aceasta declaratie nu a fost evaluata de catre Administratia Medicamentelor. Aceasta informatie nu este destinata pentru a diagnostica, trata, vindeca sau de a preveni boala.

Va dam exemplu pe doamna Barbara A. Jones care este un utilizator de mult timp a uleiurilor esentiale la domiciliu ca un profesionist de ingrijire a sanatatii. Ea a fost indrumata personal de catre Dr. Gary Young, pe Terapia Tehnica Raindrop. Ea a vizitat personal ferma de uleiuri esentiale de la Mona, Utah, unde unele plante cultiva organic, lavanda, si alte distilate sunt cultivate si printr-un proces special pentru o mai buna calitate a uleiurilor esentiale. Dr. Gary Young a asistat la aplicarea Teoriei Raindrop pe oameni cu scolioza si cifoza si am vazut schimbarea ce are loc la nivelul coloanei vertebrale deformata a acestor oameni.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cum sa te distrezi cu jocuri de noroc fara sa pierzi bani
Articolul următor
Fatade ventilate
pni.ro
Meniu