Tigla metalica pentru acoperisul casei tale

In momentul actual tigla metalica este cea mai moderna, estetica si sigura invelitoate pentru acoperis. Ea reprezinta solutia pentru orice problema cu care se confrunta un acoperis, ce nu mai prezinta siguranta. Folosirea tiglei metalice pe scara larga se datoreaza si costului redus de care dispune in comparatie cu alte feluri de invelitori care prezinta aceleasi avantaje si utilitati.

Finisajul de ultima generatie si asamblarea perfecta care nu permite infiltrarea apei reprezinta punctele forte ale unui sistem modern si durabil.

Caracteristicile fundamentale si tehnice ale tiglei metalice sunt : latimea respectiv aria  de acoperire, lungimea foii, greutatea specifica, panta minima recomandata si grosimea otelului. Aceste caracteristici se incadreaza  in parametrii necesari stabiliti de catre persoane specializate.

Un criteriu tehnic foarte important este reprezentat de canalul de scurgere laterala, ce indeplineste rolul de conductor in cazul in care apa se infiltreaza accidental, picaturile infiltrate fiind conduse pana la jgheaburi.  Fiecare folie de tigla metalica dispune de o suprafata destinata suruburilor pentru fixare aflata in concavitatea tiglei.  Partea laterala de superpozitie este prevazuta cu sant dublu de siguranta.

Procesul de montare a invelitorilor din tabla tip tigla metalica se efectueaza in sistem complet. Sistemul complet este cel mai recomandat fiind dotat cu folie anticondens. Se foloseste in timpul renovarii atunci cand invelitoarea ramane, cu conditia sa nu fie inlocuit spatiul de sub acoperis.

Indiferent de natura sa, un acoperis necesita si alte elemente. Unul deosebit de seminificativ este reprezentat de folia anticondens. Folia anticondens asigura ca umiditatea sa nu se condenseze  pe partea interioara a tiglei metalice.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Celule stem avantaje si dezavantaje
Articolul următor
Ceaiul verde pentru slabit
pni.ro
Meniu