Tipografie digitala pentru materiale publicitare

In domeniul publicitatii se pune mare accent pe materiale publicitare de calitate, facute la tipar. Indiferent daca sunt facute la tipografia digitala sau la tipografia offset, ele trebuie sa fie facute la o calitate foarte buna.

Rolul acestei metode de reclama este raspandirea de informatii despre brand sau despre produse. Materialele promotionale se fac in functie de targetul ales.

Materiale publicitare tiparite

O sectiune foarte dezvoltata este cea a materialelor publicitare tiparite. Ele au un rol important in crearea de branding si promovarea de produse. Astfel de materiale tiparite sunt flyerele, pliantele sau brosurile. Aceste materiale publicitare se fac la tipar digital (in numar mic) sau tipar offset (in numar mare).

Tipariturile pot fi executate la un pret foarte mic si astfel pot fi comandate intr-un numar foarte mare si distribuite la foarte multi oameni. Cred ca pana acum, cu totii am primit pe strada cel putin un flyer care facea reclama unui produs sau eveniment.

Bineinteles, eficienta acestei metode de reclama depinde in primul rand de numarul de flyere si pliante distribuite. O mare parte din aceste pliante, din pacate, mai devreme sau mai tarziu, ajung in cosul de gunoi.

Totusi aceste materiale pot aduce beneficii serioase daca sunt utilizate corect, daca materialele sunt distribuite pe cat se poate persoanelor interesate si nu la toata lumea.

Tiparul digital – rapiditate si calitate

In promovarea oricarei firme, trebuie sa tinem cont de necesitatile acesteia. Unele firme au un public mai larg, ele au nevoie de un numar mai mare de flyere si pliante, alte firme sunt mai mici si cu clientela mai restransa care nu necesita atat de multe materiale tiparite.

In functie de numarul materialelor pe care trebuie sa le executam, se alege metoda de tiparire, si anume tipar digital sau tipar offset. La cantitatile foarte mari, in general peste 2-3000 de bucati merita ca materialele se fie tiparite la tiparul offset.

In cazul in care avem doar un numar de cateva sute de bucati, este mai ieftin ca aceste materiale sa fie tiparite la tiparul digital. Materialele tiparite la digital, din punctul de vedere al  calitatii, nu difera foarte mult de cele facute la offset, ele vor avea culori la fel de frumoase.

Firma Ascending din Baia Mare ofera servicii tipografice de calitate, tipar digital si offset, in toata tara.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Conducerea economica a camioanelor
Articolul următor
Reparatii cutii de viteze camioane pe plan national
pni.ro
Meniu