Top 10 costume baie pentru noul sezon


Fiecare sezon estival incepe cu goana dupa costumele de baie. Ca sa va ajutam la gasirea modelului perfect, am alcatuit topul celor mai indragite modele de costume de baie, pentru vara lui 2012.

  1. Costumele de baie retro sunt cele mai dorite. Domina combinatiile rosu cu alb si negru, printurile in culori tari, dungile si bulinele mai ales. Nu lipsesc nici volanele, pentru un aspect si mai feminin.
  2. Un costum de baie cu volane sunt ideale pentru un aspect jucausi. Dar si femeile cu bust mai mic, pot opta pentru astfel de modele, deoarece volanele ofera volum.
  3. Costumele de baie intregi au revenit in forta datorita decupajelor sexy. Daca scopul nu este sa aveti un bronz perfect, ci sa straluciti cu un costum baie deosebit, apelati la aceste modele.
  4. Culorile intense cuceresc si teritoriul pentru costumele de baie si nu numai in randul hainelor. Nu trebuie sa va sperie nuantele aprinse, pentru ca va scot din anonimat si accentueaza bronzul.
  5. Imprimeurile florale sunt de nelipsit pentru acest sezon. Optati cu incredere pentru astfel de printuri, care nu se vor demoda niciodata.
  6. Daca va petreceti vacanta la plaja, aveti nevoie de un costum baie si pentru petrecerile la piscine. Creatorii ofera costume de baie elegante, cu paiete sau cu aplicatii diverse.
  7. Costumele de baie in forma de rochita mini sunt recomandate doamnelor timide si care nu doresc sa se expuna pentru mult timp la soare.
  8. Costumele baie cu printuri animalice sunt potrivite mai ales femeilor cu atitudine.
  9. Puteti sa fiti la moda si cu costume de baie cu piese diferite. Deci puteti apela la costumele de baie din anii trecuti.
  10. Incheiem cu costumele de baie negre si mai simple. Daca nu doriti sa iesiti in evidenta sau trebuie sa ascundeti cateva kilograme, aceste modele sunt solutia optima.
autoechipat.ro
Articolul precedent
Amenajari interioare si exterioare
Articolul următor
Fuste esentiale doamnelor moderne
pni.ro
Meniu