Tratamente balneo climaterice la Baile Felix

Chiar daca multi sunt sceptici cand aud de tratamente balneo  climaterice la Baile Felix, ele sunt recunoscute pentru ca au efecte foarte bune asupra unor boli cronice, in care pacientii nu gasesc o ameliorare asupra durerilor cu nici un medicament. Pe langa faptul ca inlatura durerile musculare si cele provocate de umflaturi, aceste tratamente reprezinta, pentru unii, un prilej de relaxare emotionala si de o meditare profunda.

Fiind cea mai mare statiune balneo-climaterica din Romania, in Baile Felix vin, anual, sute de mii de turisti, care profita de proprietatile benefice pe care le ofera tratamentele din acest loc. In general, aici vin persoane care sufera de afectiuni neurologice, postraumatice, de reumatism si multe altele. Pentru acesti oameni se folosesc ape cu namol si parafina, cu factori curativi – cum ar fi in apele sulfatate, calcice, sodice, bicarbonate, si asa mai departe – alaturi de sedinte periodice intr-o sala de gimnastica medicala. In statiune exista o multime de hoteluri, pensiuni si vile la care va puteti caza dar este recomandat sa va faceti o rezervare din timp, mai ales in sezonul de vara cand puteti avea surpriza sa nu mai gasiti niciun loc de cazare liber!

Atractii turistice in Baile Felix

Cele mai des vizitate atractii turistice din statiunea Baile Felix sunt, dupa cum era si normal, strandurile cu ape balneo climaterice. Strandul Felix este cel mai modern din intreaga statiune, aici putandu-se gasi absolut orice are nevoie un turist, de la restaurante pana la topogane cu apa. Strandul Apollo dispune, spre deosebire de Felix, de un solar si de o sauna, pentru ca turistii care vin in aceasta statiune in scop de relaxare sa nu aiba nici un moment in care sa se plictiseasca. Strandul Padis ofera unele dintre cele mai calduroasa ape, temperatura acestora fiind intre 31 si 35 de grade Celsius, pe toata durata anului. Strandul 1 Mai este putin mai inedit, deoarece se afla in mijlocul naturii si, cu ajutorul unui motor, se creeaza valuri, pentru a imita, intr-o oarecare masura, conditiile de pe litoralul romanesc.

Pe langa acestea, puteti vizita Biserica de lemn din Baile Felix, o constructie superba care a fost ridicata in anul 1785, ea fiind renumita pentru decorul pictat. Mai mult decat atat, puteti sa faceti o vizita la Avenul Betfia, acesta fiind un crater adanc de 54 de metri, care se crede ca a aparut datorita actiunii corozive a apelor din golfurile neogene.

Totusi, acestea sunt doar o parte dintre atractiile turistice pe care le puteti vizita in Baile Felix. Prin urmare, statiunea are de oferit mai mult decat s-ar observa intr-o prima vedere. De-a lungul anilor, aceasta zona s-a dezvoltat destul de mult, datorita numarului mare de turisti, care vin sa isi faca vacanta sau doresc sa foloseasca unul dintre acele tratamente balneo-climaterice la Baile Felix. Pe langa strandurile cu profil balneo-climateric mentionate mai sus, puteti sa va cazati la Hotelul International Baile Felix, care ofera, de asemeni, servicii cu proprietati terapeutice, pentru tratarea diferitelor afectiuni. Asadar, nu ezitati nici un moment si efectuati-va urmatoarea vacanta in Baile Felix.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Scurt ghid de cumparare apartament
Articolul următor
Gel de aloe vera, descriere si proprietati
pni.ro
Meniu