Trendurile toamnei


Toamna este ludica in acest an si se joaca cu nuantele, marimile si formele. Jachete enorme, paltoane dama in forma de cocon, pantaloni cu turul jos sau costume largi – toate acestea se poarta in noul sezon. S-a renuntat la umeri, lungimea a crescut, iar turul pantalonilor s-a lasat foarte in jos.

Este o imagine pe care nu oricine o poate adopta, dar o femeie foarte increzatoare poate transmite acel aer nonsalant si faptul ca pentru ea lucrurile sunt simple, stricte si fara prea multe complicatii.  Secretul se regaseste din nou in contrast. Alaturarea volumului cu structurile simple si mulate, creaza o eleganta pereche opozanta.

Daca va era dor de imbracamintea din piele neagra, ea revine in alegerile designerilor. Toamna vine si cu un aer decadent, care respira in rochii elegante din piele, jachete, costume, fuste si pantaloni care inspira rebeliune si dominare.

Valentino si Calvin Klein nu s-au limitat la simplele jachete din piele si au extins decadenta la rochii elegante complet din piele neagra care se muleaza impecabil pe siluetele drepte si sigure. Loewe, Fendi, Diane von Furstenberg si Givenchy au creat jachete lungi din piele pana la genunchi, mergand pe o linie simpla si fara prea multe detalii, adaugand cel mult o curea interesanta in talie.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Seat Leon disponibil si in varianta break si coupe
Articolul următor
Protejarea cu copertine a cladirii si confortului interior
pni.ro
Meniu