Tuning auto cu accesorii auto de fite

Proiector halogen ceata angel eyes HOS2

Proiector halogen ceata angel eyes HOS2

Toata lumea doreste un autoturism cat mai interesant si mai atragator. De multe ori se spune ca pe masina personala se vede cine esti, de aceea multe persoane cheltuiesc mai multi bani pe ea decat pe casa in care locuiesc.

Adevarul este ca orice autoturism la mana a doua poate fi transformata sa arate mai bine, trebuie doar niste idei si cateva accesorii auto suplimentare. Trebuie doar sa luam o masina la mana a doua si sa incepem munca.

Pentru ca la o masina second hand este posibil ca vopseaua sa nu mai fie foarte buna, primul pas este sa o revopsim intr-o culoare cat mai potrivita pentru gustul nostru. Daca vrem sa-i dam si o linie de masina sport putem alege culoarea albastru inchis si putem sa tragem cateva linii albe paralele sau in forma de sageata pentru a sugera viteza. Faptul ca masina nu este intr-o singura culoare, ci sunt si linii paralele care rup monotonia, atrag atentia privitorilor.

Schimband gentile autoturismului in genti mai late din aluminiu poate schimba estetica autoturismului in bine, sa dea  clasa autoturismului personal. Gentile late sugereaza putere mai mare, monumentalitate. Atentie, gentile late pot provoca cresterea consumului de benzina datorita aderentei mai mare si viteza de deplasare este posibil sa se schimbe.

Un alt tuning ce putem face foarte usor este punerea unor proiectoare suplimentare sau faruri pe bara din fata a autoturismului sau pe capota masinii. Unele proiectoare auto si faruri au grilaj de aparator care din nou au o estetica aparte si sugereaza libertatea de conducere off road. Efectul este si mai mare daca alegem un proiector halogen angel eyes, un proiector de ceata cu lumini halogen ce poate fi montat in partea din fata pe bara de protectie a autoturismului sau pe capota masinii.

Daca nu gasiti faruri sau proiectoare auto care va trebuie puteti sa va uitati si la faruri de camioane sau autocamioane. Cele mai multe din acestea pot fi montate exterior, diferenta este ca sunt un pic mai mari si foarte puternice. La montaj trebuie sa avem grija ca lumina proiectoarelor de ceata sa nu bata in ochii celorlalti participanti la trafic.

Putem sa schimbam si toba de esapament cu una dubla, pentru a ramane in linia de sport si putere a masinilor off road.

Toate aceste trucuri mici pot ajuta ca transformarea autoturismului sa fie mai placuta si mai interesanta. Ca accesoriile auto sa nu te coste foarte mult este bine sa cauti dupa importatori accesorii auto care in general au un pret mai mic decat magazinele de accesorii auto din oras. Multe firme in cazul unor cmenzi sunt dispuse sa trimita produsele lor cu curierul la beneficiar, astfel pot fi livrate produsele acasa foarte usor.

autoechipat.ro
Articolul precedent
De ce sunt platformele folosite de catre firmele de tractari?
Articolul următor
Cumparati cadouri din magazinele online
pni.ro
Meniu