Tuning cu accesorii auto si proiectoare ceata

Una dintre cele mai raspandite hobbyuri este masina personala. Ne place foarte mult sa ne ocupam timpul cu infrumusetarea lui, sa punem pe ea diverse accesorii auto cu care sa-l personalizam. Ce sa mai spunem, masina personala a devenit membru de familie care merita atentia si respectul nostru.

Ca sa putem sa ne satisfacem acest moft trebuie sa fim foarte informati in domeniul accesorii auto, lampi si proiectoare, si trebuie sa cunoastem un pic de tehnica si electrice auto pentru a face un tuning la prietenul nostru cel mai bun masina personala.

Daca dorim sa dam autoturismului personal un aspect offroad, trebuie sa cautam elemente care sunt specifice acestei categorii, sa punem la autoturism roti mai mari si mai late decat cele uzuale si sa punem lampi si proiectoare ceata suplimentare pe bara de protectie. Aceste elemente vor crea senzatia de putere caracteristica masinilor de teren. Este adevarat ca marirea rotilor va avea si un efect nedorit, un consum mai mare de carburant si se schimba si viteza masinii. Cand facem astfel de schimbari trebuie sa tinem seama de aceste aspecte.

Daca dorim doar sa ne infrumusetam masina atunci ajunge sa dam o raita prin magazinul de accesorii auto si sa alegem printre proiectoarele de  ceata pentru autoturisme si sa alegem ceva pentru masina pe care o detinem.

Proiectorul de ceata nu numai ca arata bine pe caroserie dar este si necesar. Putem ajunge in situatii in care fara proiectorul de ceata vizibilitatea pe carosabil sa fie redusa asa de mult, incat condusul pe sosea sa fie imposibila.

Chiar daca nu suntem mecanici auto calificati proiectoarele de ceata care au lacas in bara de protectia a autoturismului, pot fi foarte usor de schimbat, firmele de calitate ofera documentatia necesara pentru asamblare.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cum sa alegeti cel mai bun parfum
Articolul următor
Cum sa alegeti pantofii de piele?
pni.ro
Meniu