Tuning show cu accesorii auto tunate

Probabil ca pare o nebunie sa investesti intr-o masina second hand o multime de bani, ca sa poti apara la un tuning show si sa-ti prezinti opera, dar acest hobby este destul de raspandit in toata lumea.

La un astfel de eveniment exista o competitie foarte dura intre iubitorii de tuning, chiar daca nu concureaza cu aspectul autoturismului ci la probele de indemanare pentru soferi sau skandenberg. Se pare ca aceasta conceptie de tuning auto intr-un fel merge paralel cu forta si indemanare, pare a fi o lupta medievala intre cavaleri intr-o noua lumina mai moderna.

Incepand de la genti late, teava de esapament tunat, lampi, faruri si proiectoare ceata proeminente, iubitorii de tuning inventeaza tot feluri de accesorii auto pentru a face automobilul mai atragator. Nici macar culorile neon nu sunt ignorate cand telul este sa atragem privirea, sau desenele artistice cu aerograf cu mostrii si ingerii de genul Boris Valeyo.

Un lucru este clar, ca la un tuning show iubitorii de masini tunate se simt ca in rai, se plimba si discuta diversele accesorii auto decorative sau imbunatatirile tehnice facute la motorul unui autoturism.

In general aceste accesorii auto pot costa destul de mult mai ales daca cautam ceva special si iesit din comun. Nu toata lumea are de exemplu posibilitatea si atelierul acasa unde sa poata face de exemplu o teava de esapament special, asa ca se rezuma la montarea unori tevi de esapament tunate facute la comanda sau cumparate direct din magazinele de specialitate.

Chiar si modificarile mici pot crea modificari de aspet la autoturismul personal si astea se pot face relativ ieftin. De exemplu foarte usor se pot cumpara faruri si proiectoare ceata care pot fi montate pe bara de protectie, astfel dand un aer de off road la autoturism.

Daca revopsim autoturismul intr-o culoare mai interesanta, cum ar fi roz sau verde neon, in mod sigur vom atrage atentia celorlalti participanti la trafic.

Desenarea cu aerograf este o munca destul de grea, in mod cert cel care executa trebuie sa fie profesionist. Acest procedeu costa destul de mult de aceea nu recomand doar in cazul in care cineva doreste sa faca o investitie mare intr-un autoturism care la fel este valoroasa. Putem insa gasi folii autocolant cu diverse desene pe ele pe care le putem lipi pe capota masinii astfel schimmband aspectul.

Daca nu dorim neaparat sa imita desenul cu aerograf ci mai degraba sa sugeram cu o linie dreapta sau curbata viteza, sport, floricele etc, foarte usor putem utiliza autocolante colorate taiate cu cutterul si lipite cu ajutorul unei coli de transfer ca in timpul lipiri sa nu se deplaseze elementele. Avantajul mare a acestui tip de decoratiuni este ca daca ne plictisim de ele putem rapid sa le scoatem.

Ideile sunt multe ce pot fi aplicate iar pentru diverse lampi si proiectoare auto puteti sa va uitati pe siteurile de specialitate sau in magazinele online de accesorii auto

autoechipat.ro
Articolul precedent
Service Calculatoare
Articolul următor
Un manual inedit pentru optimizarea relatiilor interpersonale – “Secretele succesului”
pni.ro
Meniu