Un film pentru copii cu mesaj pentru parinti

Acest filmulet are un mesaj foarte important lumii, “Make time for what you love” adica fa-ti timp pentru ceea ce iubesti. Din dorinta de a acapara cat mai multe lucruri sau pentru a ajunge de succes am uitat sa traim si am schimbat viata noastra cu locul de munca. Am uitat lucrurile mici pentru care ne-am bucurat candva, acele lucruri care ne-au facut fericiti odata.

Omul are tendinta sa devina sluga dorintelor sale pe care vrea sa le realizeze si uita sa traiasca cu adevarat asa cum a facut-o in copilarie. Viata incepe sa se confunde cu munca pe care o face si traieste acest cosmar zi de zi, toate zilele sunt la fel doar pentru niste teluri pe care chiar daca le atinge este posibil sa nu ii aduca omului fericirea si satisfactia dorite.

Incercam sa ne confundam cu Lily, fetita din filmuletul prezentat si sa ne amintim de copilaria noastra si de momentele fericite pe care le-am petrecut. Sa ne aducem aminte si noi la ce am renuntat  si la ce renuntam zilnic. Este un filmulet emotionant si plin de invataminte nu numai pentru copii ci si pentru parinti. Share daca iti place.

autoechipat.ro
Articolul precedent
5 greseli mari in educatia copiilor
Articolul următor
Flori care infloresc iarna
pni.ro
Meniu