Una din primele carti motivationale – De la idee la bani

Dintre autorii de carti motivationale, Napoleon Hill este cel mai renumit autor american care a ajutat mii de oameni sa obtina succesul, a consiliat doi Presedinti americani: Woodrow Wilson si Franklin D. Roosevelt, a intervievat peste 500 de milionari. In urma studiilor facute asupra teoriei succesului, Napoleon Hill a devenit cel mai important specialist in filozofia succesului.

Cartea “De la idee la bani” a avut cel mai mare succes din istorie, ocupand locul 9 in topul celor mai vandute carti din lume. Cele peste 30 miloane de carti vandute arata cat de apreciata este cartea lui Napoleon Hill. “De la idee la bani” este cartea care cuprinde atat secretul succesului, cat si planul pe care trebuie sa-l folosim pentru a putea acumula cat mai multe bogatii.

Ambitiosii si cei care doresc sa se realizeze pe plan material, social, personal si profesional, vor gasi in cartea lui Napoleon Hill un ghid care ii invata cum sa se imbogateasca, cum sa obtina linistea sufleteasca, cum sa inlature frica si toate emotiile negative. Autorul dezvaluie care sunt principiile, precum si formula succesului, care este intalnita in carte, dar fara ca sa fie prezentata in mod explicit. Secretul este sugerat in carte de peste 100 de ori, dar autorul il lasa pe cititor sa gasesca singur acea formula.

Cu toate ca autorul a publicat cartea in urma cu aproape 80 de ani, principiile aratate sunt si astazi valabile si eficiente. Toti cei care au citit cartea si au aplicat sfaturile lui Napoleon Hill au depasit toate obstacolele, si-au implinit orice dorinta, si au invatat ca fericirea depinde de folosirea lucrurilor cu care esti inzestrat.

Cartea “De la idee la bani” arata ca orice om puternic poate sa-si implineasca dorintele, pentru ca este guvernat de o minte hotarata. Putem sa realizam tot ce ne propunem, daca folosim puterea uriasa a subconstientului, care poate aduce succesul sau esecul, in functie de gandurile cu care il hranim. Putem sa obtinem bogatii uriase, dar intotdeauna trebuie sa stabilim un plan si sa avem si o dorinta arzatoare. Autorul ne invata ca, pentru atingerea scopurilor, este nevoie de o vointa puternica, de o dorinta arzatoare si de perseverenta. Fara imbinarea acestor factori, nu putem sa ne atingem telurile propuse.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Dita Von Teese
Articolul următor
Kia intra pe piata cu o noua masina: K9
pni.ro
Meniu