Usabilitatea siteului tine si de optimizare seo

Gradul de utilizare a unui site web este unul din factorii importanti de luat în considerare atunci când vrem sa facem SEO pentru un anume site.

Pentru a fi primi in cautarile din google trebuie sa ne gândim in a aplica nu doar tehnicile SEO cele mai populare si cunoscute, dar, în primul rând ar trebui sa creeze site-uri pentru utilizatori, usor de navigat si plin de continut si informatii utile.

Ce trebuie sa facem pentru a îmbunatati experienta utilizatorului ?
Trebuie sa ne gândim în primul rând la ceea ce ne deranjeaza când vom vizita un site Web, în scopul de a evita aceste operatiuni va trebui sa ne concentram pe câteva lucruri simple care vor face site-ul nostru mai atractive pentru motoarele de cautare.

Iata ce trebuie sa tinem minte atunci cand ne ocupam de optimizarea seo on-site:

  • Viteza de încarcare a site-ului, siteul sa fie cat mai rapid, nimeni nu asteapa ca un site sa se incare in cateva minute
  • Sa fie usor de navigat, fara multe elemente vizuale care sa distraga atentia vizitatorului
  • Continutul sa fie legat între el prin linkuri, paginile sa fie linkate intre ele
  • Calitatea si originalitatea continutului, nimanui nui place continutul copiat de pe alte site cu atat mai mult lui Google
  • Compresia imaginii si curatarea codul, acestea tin si de viteza de incarcare

Deci, gama de servicii seo, optimizarea seo si usurinta in utilizare merg mâna în mâna si sunt ncesare pentru a îmbunatati interactivitatea site-ului si pentru a intra în gratiile lui Google.

Cu toate acestea, cel care se va ocupa de realizarea siteurilor va trebui sa conceapa  site-uri usor de navigat, cu un continut de calitate si toate acestea va vor aduce un plus de vizite si conversii.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Modalitati de transport marfa
Articolul următor
Informatii utile despre sistemele de ghidare turisti
pni.ro
Meniu