Vacanta la aer curat si peisaje deosebite in Gura Humorului

Iti doresti de mult o vacanta in care sa te poti relaxa si sa scapi de agomeratie? Sa poti savura cafeaua de dimineata admirand natura in forma ei cea mai pura? Sa respiri aer curat si sa te bucuri de liniste? Daca raspunsul tau este da atunci trebuie neaparat sa vizitezi localitatea Gura Humorului situata in  judetul Suceava, in zona binecunoscuta si admirata de o multime de oameni si anume Bucovina!

In afara de lucrurile pe care le-am enumerat mai sus, in Gura Humorului veti gasii si oamenii extrem de amabili si binevoitori dar si tarife de cazare foarte bune, corecte de altfel, insa fiind obisnuiti cu preturile “explodate” din statiunile mult prea apreciate din tara acestea par a fi neinsemnate.  In orice perioada a anului tariful de cazare Gura Humorului poate incepe si de la 50 lei/noapte ( poate doar in perioada sarbatorilor de iarna sa creasca putin insa pe mare dreptate deoarece sarbatorle in zona Bucovinei sunt admirabile ). Tarifele pot varia insa in functie de clasificarea si pozitionarea unitatilor de cazare dar si de facilitatile incluse in pret.

Fie ca te hotarasti sa-ti petreci vacanta in timpul verii sau in timpul iernii in Gura Humorului ai ce vedea indiferent de vreme si cu siguranta iti va fi pe plac de fiecare data. Vara totul este inconjurat de verdeata, padurile dese fac umbra localitatii, aerul curat te revigoreaza si poti vizita manastirile din jur sau alte obiective turisice pe cand iarna te poti bucura de imaginea parca scoasa din povesti a statiunii, totul este imbracat in alb, traditiile si obiceiurile zonei sunt extraordinare iar de mancarea traditionala nici nu se pune problema, este foarte cunoscuta in toata tara ca fiind una dintre cele mai gustoase.

Vino si tu in Gura Humorului si petrece cateva zile relaxante bucurandu-te de natura si de aerul curat din zona! Rezerva-ti din timp locul de cazare si astfel poti beneficia de reduceri substantiale!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Casa de marcat electronic pentru afacerea dvs
Articolul următor
De ce sa cumperi o alarma auto buna?
pni.ro
Meniu