Vacanta la Cluj-Napoca

Clujul face parte din cele mai  mari orase din tara si unul din cele mai vizitate. Este un oras plin de istorie si mister, care trezeste emotii. Imbina intr-un mod inedit cladirile vechi cu cele nou construite modern. Este un loc dinamic, in continua miscare, cu o multime de atractii pe care trebuie sa vizitezi.

Este situat in centrul Transilvaniei si se bucura de peisaje captivante. Multi turisti vin aici numai pentru vestitul “Centru vechi” al orasului. Aveti nevoie de o lunga vacanta pentru a vizita toate obiectivele, insa cele mai renumite sunt: Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Gradina Botanica „Alexandru Borza”, Lacul de acumulare Fantanele-Belis, Piata Avram Iancu, Parcul Etnografic “Romulus-Vuia”, Castelul Banffy, Turnul Croitorilor – Bastionul Croitorilor etc.

In Cluj-Napoca veti intalni  locuri de cazare  dintre cele mai variate, de la pensiuni de 2 margarete pana la complexe hoteliere de cinci stele. Oferte de cazare ieftina veti gasi la multe unitati. Preturile difera in functie de confortul si de facilitatile oferite.  Ospitalitatea localnicilor este de apreciat, acestia sunt dispusi sa faca tot ce este necesar pentru ca oaspetii lor sa se simta ca acasa.

Orasul Cluj dispune de frumuseti nemaiintalnite in alte zone ale tarii. Cu siguranta acest oras a ramas in inimile turistilor care au venit sa isi petreaca vacantele aici.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Bulgaria 12 luni pe an de vacanta!
Articolul următor
Proiectorul de ceata si utilizarea lui
pni.ro
Meniu