Vanzari vile – cum sa vinzi repede o vila

Cumpararea unei vile este o investitie pe termen lung, de aceea cei mai multi dintre cei care fac acest pas, iau in considerare cat mai multe oferte si amana pe cat posibil cumpararea pentru momentul in care vor gasi oferta pe care sa o considere cea mai buna investitie. Pentru ca vila ta sa faca parte din categoria ofertelor de nerefuzat, indiferent de zona in care aceasta se gaseste, ai de respectat cativa pasi destul de simpli.

Gaseste perioada potrivita
Nu in orice moment al anului vei putea profita de un interes crescut al cumparatorilor de vile. Cele mai active perioade sun incepand in februari pana spre sfarsitul lui iunie, pentru ca apoi sa reinceapa de din septembrie pana la sfarsitul lui noiembrie. In perioada sarbatorilor de iarna cei mai multi au cu totul alte preocupari decat cumpararea unei vile.

Foloseste-te de un pret corect
In functie de cat de mare, dar si in functie de zona in care se gaseste, pretul de cumparare pentru o vila poate varia destul de mult. De aceea este important sa reusesti sa gasesti un pret cat mai apropiat de valoarea pe care o oferi. Pentru a face acest lucru va trebui sa te documentezi cat mai amanuntit despre preturile practicate in zona. Nu este recomandat sa vinzi o vila din Pantelimon la pretul unei vile din Pipera, vor fi foarte putini cei care vor lua oferta ta in calcul.

Fa-o atractiva
Inainte de a pune anuntul in vanzare, vei avea nevoie sa faci in asa fel incat sa faci vila cat mai atractiva pentru cei care vin sa o vada. Asigura-te ca iti gasesti un cumparator intr-un timp scurt prin faptul felul in care pregatesti vila.

Fa toate reparatiile de care are nevoie. De la manere de sertare pana la clante, ferestre care nu se inchid perfect si altele. De asemenea este bine ca in camerele unde este nevoie sa revopsesti sau sa zugravesti. Aspectul de nou va atrage mai mult atentia si va face vila mai dezirabila pentru un numar mai mare de cumparatori.

Construieste anunturi care sa vanda
Daca ai parcurs deja pasii de mai sus, inseamna ca vila ta arata perfect pentru a-si gasi un cumparator in cel mai scurt timp. Insa nu este suficient daca nimeni nu stie acest lucru. Cel mai simplu si cel mai ieftin mod pentru a-ti promova un anunt de vanzare este prin intermediul site-urilor de specialitate. Va fi nevoie sa construiesti anunturi care sa te ajute sa atragi cat mai multi vizitatori.

Este foarte important ca in aceste anunturi sa incluzi acele informatii relevante din punct de vedere al zonei, dimenisiunilor, suprafetei construite, numar de camere, proximitate fata de diverse centre comerciale sau scoli, gradininite, spitale sau altele.

Este foarte important ca in titlul anuntul sa oferi indici relevanti. Astfel ca, daca vila se afla in zona Pipera si are sase camere, anuntul tau va fi bagat in categoria vanzari vile Pipera si va avea in titlu informatia despre numarul de camere.

Poti construi mai multe tipuri de anunturi si in functie de numarul de vizualizari pe care il primeste fiecare vei putea pastra unul singur care sa iti aduca mai multe rezultate.

Daca ai nevoie de ajutor pentru vanzarea vilei, poti oricand apela la un agent imobiliar care va avea responsabilitate sa iti castige timpul pe care tu l-ai pierde cu cautarea informatiilor, stabilirea unui pret cat mai aproape de realitate, postarea unor anunturi cat mai bine construite, programarea vizitelor si asa mai departe.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Invata sa gatesti prin jocuri de gatit online
Articolul următor
Marion Cotillard la BAFTA
pni.ro
Meniu