Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ce trebuie sa cunosti inainte sa te apuci sa slabesti inainte de un eveniment special in familie in care esti nevoita sa arati cat mai bine. Nu incerca sa “ingrasi porcul in Ajun”, vei vedea de ce in randurile de mai jos.

In primul si in primul rand trebuie sa sti foarte bine faptul ca nu trebuie sa slabesti mai putin de 3 cel mult 4 kilograme pe luna. Acest lucru este specificat in detaliu pe http://www.slabescu.ro si vi-l poate spune orice nutritionist, deoarece asta este o regula generala in slabire. Altfel o sa slabesti nesanatos atragand anumite boli sau dereglari ale corpului uman in special ale metabolismului mult mai usor decat in mod normal, slabind pana la 4 kilograme pe luna, ve-ti slabi natural, un lucru foarte recomandat.

In al doilea rand nu apela la produsele ‘minune’ care iti promit ca o sa slabesti rapid intr-un timp foarte scurt. Unele dintre acestea poate ca sunt naturale dar nu sunt atat de eficiente cat promit producatorii, in majoritatea cazurilor este mai mult marketing (si publicitate) decat nutritie. Stiu ca reclama suna bine si este foarte convingatoare, dar inca nu s-a inventat produsul minune si sunt convins ca nici in urmatorul deceniu nu se va descoperii.

Dieta ideala si cura de slabire personalizata

Un alt lucru la fel de important este faptul ca trebuie sa invatati sa va alegeti dieta de slabire deoarece este mai complicat decat pare. Unele diete functioneaza pentru unele persoane in timp ce altele nu functioneaza. Poate ca prietena dvs. a slabit cu dieta cu mere nu stiu cate kilograme si este multumita, dar asta nu inseamna ca si dvs. o sa slabiti alegand tot aceasta dieta de slabit.

Dieta ideala trebuie personalizata astfel incat sa o transformati mai mult intr-un program personalizat de slabire adaptat atat corpului dvs. cat si stilului de viata si mai ales programului de lucru de la job. De ce alimente sa va feriti, cand si mai ales cat sa mancati. Dieta trebuie aleasa in functie de foarte multi factori, iar alegerea acesteia se recomanda sa fie facuata totusi de catre un nutritionist.

About The Author

Related Posts