Website-urile ieftine

O firma are nevoie sa-si vanda serviciile, dar nu are buget suficient pentru o infrastructura performanta  de vanzari si  nici nu se prezinta prea des la targurile din domeniu pentru a-si face reclama la produse din acelasi motiv, lipsa bugetului.

Firma isi face si un website ca sa fie prezenta in mediul online, acolo unde minim 35,5% din populatia Romaniei – (peste 7,5 milioane), isi petrece timpul si care se pot transforma in clienti.

Din cauza bugetului prea mic, este contractata o firma de web design care din cauza bugetului alocat nu isi permite timpul necesar unui website decent, dar vrea proiectul ca vrea o vanzare. Astfel website-ul afacerii tale ajunge pe mana baiatului de la IT sau, mai sunt cazuri in care nu se contracteaza o firma de web design ci o cunostinta a firmei imbraca haina directorului de vanzari si marketing, fiind transformat instant din “programator” in strategul creator de site care transmite procentului de potentiali clienti de mai sus, imaginea si strategia firmei. Si acum asteapta sa vina clientii….mult si bine!

Rezultatul: un website ieftin din care nu vine nici macar un numar de telefon al vreunui client potential (lead) sau vreo comanda (site-ul probabil se regaseste in Google doar cand cineva  cauta www.firmata.ro si nu cand cauta un serviciu/produs pe care il vinzi, iar vizitatorul sa fie convins de site sa cumpere serviciul tau).

Cumparatorii din mediul online sunt influentati in alegerea pe care o vor face (peste 70% din utilizatori) de website.

Daca nu esti gasit, sigur unul din concurentii tai va fi – cineva are un site bine pus la punct dpdv SEO si este prezent impecabil, nu ai cum sa nu il contactezi. Website-ul gasit ajuta firma sa genereze vanzari.

Asa ca nefiind in prima / cel mult a doua pagina din Google la cautare dupa denumirea generica/tipul/modelul produsului sau serviciului pe care il vinzi, website-ul tau va servi DOAR celor ce te cauta pe tine in mod special si celorlalti vanzatori din piata care cauta firme de profil si butonul de contact, ca sa-ti trimita prezentari si oferte pe mail.

Gandeste-te bine daca tot vrei un website ieftin care nici macar pe tine nu te atrage si nu vei reusi decat sa alungi clientul cu imaginea neprofesionista. Sfat:  mai bine pui un pdf la descarcat cu catalogul de prezentare + datele de contact si te prefaci ca esti in constructie pana te hotarasti sa aloci un buget mai pentru un website planificat pe vanzari si marketing, bine structurat ca functionalitate si atragator ca design, pe care ulterior poti face si SEO.

Agentia Web- Servicii premium de web design

 

autoechipat.ro
Articolul precedent
Reguli de circulatie legate de semnalizarea vehiculelor
Articolul următor
Papetarie online
pni.ro
Meniu